Vi ønsker å gi noe tilbake på den store shoppinghelgen og i år støtter vi Prosjekt Skolesekk. Prosjekt Skolesekk startet 09.09.19 og har som formål å gjøre skolehverdagen bedre for vanskeligstilte barn i India med noe så enkelt som en helt ny sekk. Kontrastene i verden er enorme, men utdanning er en utviskende faktor, og da er det viktig at rammene rundt er på plass. 

Ca 1400 sekker er delt ut hittil og det nyeste prosjektet er "Skolen under broen". På denne skolen er det 350 elever som er svært fattige og flere av de bor i slummen. Skolen befinner seg i New Dehli under en bro og drives på frivillig basis av lærere. Her kreves en mer omfattende utstyrspakke med blant annet blyanter, penal, drikkeflaske og noe som det er et stort behov for - sokker.

Les mer om Prosjekt Skolesekk HER. Link til deres Spleis HER.

Vi ønsker å hjelde de som er upriviligerte og liker hvor konkret dette prosjeket er, og hvor stor forskjell det kan gjøre for de fattige barna. 10% av helgens omsetning på plagg handlet fra Bright Weekend kategorien går uavkortet til Prosjekt Skolesekk. Alle plagg er bestselgere som vi selger mye av så forhåpentligvis kan vi bidra med et betydelig beløp etter helgen er over.

Happy Bright Weekend!